Espoir 2016

68 deelnemers, Braziliaans systeem, dus kon er tegen aan. Eerste partij tegen de Duitser CARRION-KOX, Chatri-Keanu Wiesbaden JC 1922 (GER). Gewonnen. Tweede partij tegen de  INGELBERT, Alois Kawaishi JC (BEL)/ gewonnen. Derde partij tegen VERHORSTERT, Ivo Hercules JC. Ivo was erg passief maar kreeg wonderbaarlijk geen Shido toegedeeld. In de golden score nam hij mij over en scoorde een punt. Vierde partij tegen 1 7 0 PORRO, Davide ASD Polisportiva Besanese (ITA), gewonnen. Vijfde partij tegen CHRISTENSEN, Benjamin Bronshoj JC (DEN), gewonnen. Zesde partij moest ik helaas het onderspit delven tegen ARTELLONI, Mattia Tuscany Judo Team (ITA). Ik deed een paar keer dezelfde worp waarna hij wist hoe hij me kon overnemen. Jammer want als ik deze partij had kunnen winnen dan had ik voor de derde plaats kunnen opgaan.  Ik ben tevreden over wat ik gedaan heb, nu evt verbeterpunten aanpakken en op naar de ZH 21.

-55 kg.

1. Kevin Dadgarporian ( NED)
2. Adil Belkaid (NED)
3. Ivo Verhorstert (NED)
3. Mattia Martelloni (ITA)
5. Rey Bahler (SUI)
5. Michele Ronzoni (ITA)
7. Benjamin Aljija (BEL)
7. Borus van der Sar (NED)